Bas Steeman

Bas is de trotse eigenaar van De Groeierij. Bas heeft het stokje overgenomen van Heleen vanaf 1 januari 2024. Bas werkt vanaf 2012 bij De Groeierij. Bas ziet de overname van De Groeierij als een fantastische kans. Een kans voor zijn eigen ontwikkeling en om al het moois van de afgelopen jaren voort te zetten.

Heleen Oudendijk

Heleen heeft De Groeierij opgericht in 2011 met de overtuiging dat buiten werken goed is voor een mens.  Vanuit deze overtuiging en passie voor de tuin heeft zij De Groeierij gemaakt tot een prachtige zorgboerderij.

Monique Aarts

Monique is begonnen als vrijwilliger bij De Groeierij en werkt nu als begeleider. Naast zelfstandig ondernemen vindt Monique het een mooie aanvulling om cliënten te begeleiden in de zorgkwekerij. Ze heeft ook passie voor de tuin, dat is een ideale combinatie.

Judèla Larmonie

Judèla combineert De Groeierij met werken in het onderwijs.  Judèla weet wat er speelt in het beroepsonderwijs en kent de taal van kwalificatiedossiers. Dat is handig als je ook stagiaires begeleid op de zorgboerderij! Er zijn stageplekken voor de opleidingen maatschappelijke zorg en sociaal werk.