Medewerkers

Heleen Oudendijk

icon-user-defaultHeleen is de oprichter van de Groeierij. Na een studie SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) heeft zij ruim ervaring opgedaan bij verschillende organisaties die dagbesteding bieden aan mensen met een verstandelijke en psychische beperking. Heleen heeft ervaring als activiteitenbegeleidster en trajectbegeleidster. Zij heeft kennis van de awbz-regelgeving en is op de hoogte van alle veranderingen die plaats gaan vinden.

Bas Steeman

icon-user-defaultBas is is docent maatschappelijke zorg op het Nova-College en afgestudeerd SPH-er. Bas heeft een aantal jaren gewerkt als activiteitenbegeleider op een arbeidstoeleiding centrum (ATC). Tegenwoordig ruilt Bas op woensdag en donderdag het klaslokaal in voor het werken op De Groeierij. Een combinatie waar hij mensen ziet groeien bij de Groeierij en deze ervaring kan delen met toekomstige begeleiders in opleiding.

Marco Smits

icon-user-default

Marco heeft in een aantal verschillende functies praktische ervaring binnen de zorg opgedaan.  Deze ervaring en zijn drang naar creativiteit, maakt dat hij samen met de deelnemers van de Groeierij bijzondere dingen maakt. Met ingang van eind maart 2014 is Marco ook onze bakker! Achter in de boerenlandwinkel heeft hij een heuse bakkerij ingericht, waar hij samen met deelnemers die geïnteresseerd zijn in het bakkersvak heerlijke en verantwoorde biologische lekkernijen maakt.

Jan Coller

icon-user-default

Sinds oktober 2014 versterkt Jan Coller ons team.  Jan heeft de nodige levenservaring en een flinke dosis geduld, gecombineerd met Amsterdamse humor. Jan heeft oog voor de mogelijkheden van onze deelnemers en weet ze daarin te stimuleren en ondersteunen. Hierdoor voelt iedereen zich  bijzonder gewaardeerd en op het gemak in zijn nabijheid. Voordat Jan bij ons in dienst trad, heeft hij al geruime tijd  meegedraaid en hierbij de nodige ervaring opgedaan bij het begeleiden van onze bijzondere mensen

 

Wij worden ondersteunt in de begeleiding door een groeiend aantal bijzondere vrijwilligers: Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen kwaliteiten en achtergrond en brengt veel gezelligheid en levenservaring mee. Wij zijn ontzettend blij met de inzet van deze groep lieve mensen.

 

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk producten uit onze webshop te bestellen!